as a decorator

Om


As a decorator är en del av Åsa Blommor och Trädgård AB som har sitt säte i sommarorten Åsa på västkusten. 4,5 mil söder om Göteborg.

Det går givetvis bra att hämta ut era beställningar direkt i butiken i Åsa. Notera det i er beställning så drar vi bort fraktkostanden och kontaktar er när ordern är packad.

I butiken finner ni ett större sortiment av produkter, däribland växter och snittblommor. Välkommen in och låt dig inspireras.

Ni hittar oss även på instagram (asablommor) och Facebook (Åsa Blommor och Trädgård).


Kontaktuppgifter

As a decorator

c/o Åsa Blommor och Trädgård

Varbergsvägen 1768

439 54  ÅSA


info@asabt.se

0340-651033

Telefontider: 10.00-16.00Köp- och leveransvillkor

Priser
Samtliga priser är angivna i Svenska Kronor (SEK), inklusive moms. Priset som gäller är det som finns angivet på hemsidan den dag beställning görs.

Minimum order
Det finns inget minsta ordervärde.

Betalning
Betalning kan ske via bank- betal- eller kreditkort som är kopplade till Visa eller MasterCard. Vänligen observera att leveransmottagarens namn och adress måste överenstämma med kort/kontoinnehavarens namn och adress. As a decorator tar inte ut några extra avgifter för kortbetalningar. Betalning sker via Paypal.

Leveranskostnad (inom Sverige): 59 kr

Leveranstid (inom Sverige)
Lagervaror - Lagervaror är varor som vi normalt har i lager för omedelbar leverans. Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar. Leveranstiden från oss till dig är normalt 2-5 dagar. Vid stor orderingång eller leveransförsening från leverantör kan dessa varor i vissa fall ha en längre leveranstid. I sådana fall meddelas du om detta så snart vi behandlat din order.

Ångerrätt

Vid köp i vår webbutik eller via telefon gäller distanshandelslagen. Det innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Varan ska vara i lika gott skick som när du fick den, det vill säga oanvänd och oskadad. Originalemballage måste sparas och följa varan. När du utnyttjar ångerrätten står du som kund för returfrakten. När det gäller beställningsvaror gäller inte ångerrätten fullt ut. För beställningsvaror gäller ångerrätten 5 dagar från den dag du mottagit orderbekräftelse.


Återbetalning utförs normalt inom 1-5 arbetsdagar, dock senast inom 30 dagar, efter att vi mottagit och godkänt returen. Observera att eventuell faktura ska betalas även om du returnerar varan. Återbetalning av ordersumman görs efter godkänd retur. Vänligen kontakta info@asabt.se innan du returnerar en vara.

As a decorator är inte ansvariga för eventuella transportskador vid returförsändelse, skicka därför retur väl emballareat.

Vid ej uthämtade paket kommer ni att faktureras 350:-.

Transportskador
Viktigt: Var noga med att kontrollera varorna för eventuella skador när du tar emot leveransen. För att varor med synliga, yttre transportskador ska kunna reklameras hos oss måste skadorna ha noterats på din fraktsedel ifrån fraktbolaget i samband med kvittens, be chauffören notera skadan och signera. Om du skulle upptäcka dolda fel/transportskador efter att du öppnat förpackning/emballage, meddela detta snarast.

Vid alla transportskador kontakta info@asabt.se och bifoga i mail tydliga bilder på skadan och eventuellt skadat emballage och uppge i mail ditt ordernummer. För att vi ska kunna reklamera skadan gentemot vår transportör behöver vi anmäla transportskadan till denne inom 1-3 dagar. Vi är därför tacksamma om du anmäler skadan inom denna tid.

Färger och bilder
Vi försöker att visa färgerna på varorna så exakt som möjligt men vi kan inte garantera att de färger som visas i web-shopen exakt återger de färger som varorna har i verkligheten. Hur färgen återges beror på din dator och bildskärms inställningar. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger varornas verkliga utseende.

Övrigt
Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss. Alla försök till bedrägerier polisanmäls. As a decorator  förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Felaktiga uppgifter
Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera eventuella felaktiga uppgifter angående pris och leveranstid. Vi reserverar oss för eventuella fel i såväl produktinformation som pris och lagersaldo. Även efter genomfört köp och skickad orderbekräftelse förbehåller vi oss rätten att ändra pris och leveranstid vid eventuellt tryckfel.
Kontakt: info@asabt.se